MALZEMELER
- 2 PATLICAN
- 2 DİŞ SARIMSAK
- 3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
- 5 YEMEK KAŞIĞI TAHİN
- 1/2 DEMET MAYDANOS
- BİRKAÇ DAMLA LİMON SUYU
- TUZ
- BİRAZ ZEYTİNYAĞI
HAZIRLANIŞI
Patlıcan közlenir, kabukları soyulur iyice ezilir, 2 diş sarımsak ezilir patlıcanın üstüne koyulur.
Çok ince doğranmış maydanos,yoğurt,tahin,tuz ve birkaç damla limon suyu
patlıcanlara eklenir hepsi birlikte iyice karıştırılır.
Meze hazır hale gelir.
Servise hazır,istediğiniz gibi servis edebilirsiniz ve üzerini biraz zeytinyağı gezdirilir.
Afiyet olsun...:)
İnstagram hesabım: @hataydamaktadi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder