HATAY'IN MEŞHUR KAĞIT KEBABI
MALZEMELER
- 1 kilo kıyma ( dana eti )
- 2 tane kırmızı biber
- 1 demet maydonoz
- 4 diş sarımsak
- Tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
*Biber, maydonoz ve sarımsak ince kıyılır.
*Kıyılan malzemelerin üzerine et koyulur, 1er çay kaşığı tuz ve karabiber eklenir. Hepsi iyice karışana kadar yoğurulur.
*Hazırlanan harç 4 eşit parçaya bölünür. Bir tane yağlı kağıt 4 eşit parçaya bölünür. Et yağlı kağıdın üstünde yuvarlak biçiminde açılır.
*220 derece önceden ısıtılmış fırında 35 dakika pişirilir.
Yemeğimiz yenmeye hazır.
Afiyet olsun... :)
Videolu anlatım: @hataydamaktadi İnstagram hesabımda
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder